Met gepaste trots stellen wij ons team graag aan u voor:

Drs. M.J. (Marc-Jan) de Bont MSc
Directeur/Eigenaar & Bewindvoerder

Marc-Jan heeft met zijn studie voor Registeraccountant en als ondernemer vele jaren ervaring in de financiële wereld. Zo zijn kennis, contacten en ervaring die hij heeft opgedaan bij het Ministerie van Financiën/de Belastingdienst voor ons en voor vele cliënten van grote waarde.

Hij heeft als ondernemer diverse bedrijven en particulieren van de (financiële) afgrond weg getrokken en succesvol weer op de rit kunnen krijgen. Hij weet dan ook precies wat nodig is wanneer u in een zware periode zit.


J. (Jamie) de Haan

Jamie heeft zichzelf afgelopen jaren bij een ander kantoor bewezen als een echte alleskunner. Om zich verder te kunnen ontwikkelen heeft zij gekozen voor De Bont Bewindvoering. Haar inlevingsvermogen, nauwkeurigheid en enthousiasme maken haar voor veel cliënten een geliefd gesprekspartner.

De grote kennis die zij bezit over toeslagen en (bewind)procedures maken haar voor ons van grote waarde. Wanneer u als cliënt ergens mee zit of vragen heeft, neemt u gerust contact met ons op, Jamie staat u graag te woord.

.